Káposztás tészta

4 fő részére

Nehézség:

könnyű

Beküldte:

Kapcsolódó gyűjtemények

hozzávalók

  • olaj (amennyi ellepi az edényt)
  • egy fej káposzta
  • bors
  • 3-4 mokkáskanál só

Elkészítés

A fejeskáposztát felvágjuk (fél centi x fél centisre). De vigyázva: a közepén lévő fehér kemény részt vágjuk ki. Egy nagy edénybe beletesszük, megsózzuk és 1 órán át pihentetjük. Kicsavarjuk, és a felforrósított olajba rakjuk. Gyakori kevergetés mellett kb. 3/4 órán keresztül pároljuk közepes lángon. Vigyázva, ha túl nagy hőmérsékleten van, hamar odaég.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.